ua en ru

Міліція нарахувала під Радою близько 8 тис. пікетників

Київська міліція нарахувала під будівлею Верховної Ради близько 8 тис. пікетників

Київська міліція нарахувала під будівлею Верховної Ради близько 8 тис. пікетників. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Києві.

"Сьогодні у центральній частині міста проводяться заходи з масовою участю громадян, відповідно до раніше поданих заявок. Зараз у законодавчого органу України зібралося близько 8-ми тисяч людей", - йдеться в повідомленні.

При цьому, як наголошується, охорону громадського порядку забезпечують близько 4 тис. працівників структурних підрозділів київської міліції.

"Близько 12:30 окремі учасники акції звернулися до скоєння протиправних дій. Група агресивно налаштованих мітингувальників почали кидати в напрямку правоохоронців та адмінбудівлі ВРУ димові шашки і провокувати працівників міліції на конфлікт. Зараз правоохоронці закликають громадян припинити порушувати громадський порядок і проводять заходи по його відновленню", - повідомили в прес-службі.

Раніше на Майдані Незалежності в Києві розпочався мітинг за участю близько 2 тис. активістів, які пізніше маршем пройшли до будівлі Верховної Ради і вимагали визнати вояків УПА борцями за незалежність України.