ua en ru

Гідрометцентр оголосив штормове попередження по Україні

Український гідрометеорологічний центр (Гідрометцентр) 22 листопада оголосив штормове попередження по Україні про зміну характеру погодних умов 25-27 листопада 2013 р. Про це повідомляє прес-служба Гідрометцентру.

На всій території України у зв'язку з переміщенням активних циклонів очікується зміна погодних умов: 25 листопада у західній частині дощ з переходом у мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу.

У північних, центральних, південних областях пройдуть сильні дощі; на більшій частині території країни пориви вітру 15-20 м/с. 26-27 листопада в західних, північних, Вінницькій, Черкаській області мокрий сніг, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, на дорогах ожеледь; на решті території дощ з переходом в мокрий сніг.

Зниження температури: вночі та вдень до 2 градусів тепла -4 градусів морозу (вночі 27 листопада на заході до 2-7 градусів морозу), на півдні і південному сході до 0-6 градусів тепла.

У Києві та Київській обл. у зв'язку з переміщенням активних циклонів очікується зміна погодних умов: 25 листопада сильний дощ,пориви вітру 15-20 м/с; 26-27 листопада мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву, зниження температури вночі та вдень до 0-4 градусів морозу.