ua en ru

Бій в донецькому аеропорту затих, чути поодинокі постріли, - штаб АТО

Бій в донецькому аеропорту затих, чути поодинокі постріли, - штаб АТО

Сили антитерористичної операції відбили атаку бойовиків в донецькому аеропорту, на даний момент в районі аеропорту чути поодинокі постріли. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив прес-офіцер АТО Леонід Матюхін.

"На даний момент в донецькому аеропорту тихо, є тільки поодинокі постріли. Наші відбили атаки терористів, на даний момент ситуація під контролем наших військових. До вечора терористи розгорнули артилерійські засоби, з яких вели вогонь по українським військовим у районі донецького аеропорту. Вони розгорнули всю ствольну артилерію і почали бити по житлових кварталах Донецька. Серед мирних громадян є загиблі", - сказав Матюхін.

Він зазначив, що за день бойовики 47 раз обстріляли позиції сил АТО. Близько 20:00 бойовики з мінометів обстріляли метеовишку донецького аеропорту.

Ввечері в ЗМІ з'явилася інформація про двох загиблих серед захисників донецького аеропорту. Однак в. о. спікера Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов в коментарі РБК-Україна підкреслив, що мова йде про загиблих, про яких вже повідомлялося раніше.

Нагадаємо, весь день в донецькому аеропорті тривав бій, сили АТО відправили підкріплення українським військовим.

За матеріалами "112 Україна"